Menu

Velkommen

image

Velkommen til Aarslev Boldklub

Aarslev Boldklub er byens fodboldklub. Med mere end 600 medlemmer tilbyder vi et stærkt fællesskab med fodbolden i centrum. 

Vores anlæg ligger på Kirkevej 14a, hvor vi råder over et stort anlæg med mange baner, kunstgræsbane, klubhus med cafeteria og omklædningsfaciliteter. 

Derudover så er vi en del af det fællesskab, som også driver Årslev Hallen, og derfor bruger vi også hallen til indendørs træning om vinteren. 

Aarslev Boldklub er en breddeklub med plads til alle. Det skal være sjovt at gå til fodbold, og samtidig skal vi udvikle vores fodboldmæssige evner, mens vi stadig holder et stærkt fokus på fællesskab og motion. 

Klubben har børne- og ungdomshold på stort set alle årgange, og på flere årgange også flere niveauer. Vi kan derfor stort set altid finde et hold, der passer til lige netop dig. 

Vi har derudover voksenhold fra 18 år og opefter. 

En sund sjæl i et sundt legeme, kommer ikke af sig selv. Såvel den fysiske som mentale sundhed er vigtige elementer i fodbolden, som er mere end bare teknik og taktik. Motion er væsentlig del af fodbold, men det at være en del af et stærkt fællesskab betyder meget mentalt og socialt. 

Det stærke fællesskab er en væsentlig forudsætning for, at vi kan drive en frivillig fodboldklub. Alle med tilknytning til klubben lægger frivillige timer i arbejdet. Vi er en breddeklub, der alene drives på baggrund af frivillighed, og derfor er vi dybt afhængige af, at vores medlemmer hjælper os. 

 

Læs meget mere om frivillighed og vores tanker om det; under frivillighed. 

 

Hvis du har lyst til at prøve at spille fodbold i vores klub, så kig på holdoversigten eller holdsiderne og tag fat i træner eller holdleder for det hold, som passer din årgang. Så kan I sammen finde en dag, hvor du kan prøve at træne i klubben. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

 

Sportslige hilsner

Bestyrelsen

Aarslev Boldklub
- Fodbold for alle -

Luk