Menu

Indmeldelse

Vigtig information inden du melder dig ind i Aarslev Boldklub

Aarslev Boldklub er en breddeklub, der ønsker at være et sjovt og udviklende fællesskab for alle – hvor fodbolden er det vi er fælles om – børn som unge som voksne.  

Klubben drives af ildsjæle, og frivilligheden er grundstenen for at klubben kan fungere. Derfor skal du være opmærksom på, at vi som klub forventer ca. 5 timer af din tid hvert år. Det kan være som hjælper til stævner, arbejdsdage eller andet. Det er vigtigt, at alle spillere og forældre byder ind, for at vi til stadighed kan have et anlæg, der er klar til at byde alle spillere velkomne.  

Når du første gang er med til holdmøde/forældremøde på din årgang, vil du blive introduceret meget mere til dette.  

Vi håber du vil bakke op om frivilligheden i klubben. Det er et lille bidrag fra dig, men det betyder alverden for klubben. 

Tak for din forståelse og velkommen i Aarslev Boldklub.  

 

Nedenfor kan du tilmelde dig de enkelte hold. Når du har fundet det hold du ønsker at tilmelde dig, klikker du blot på teksten "Indmeldelse i afdelingen​". Herefter bliver du sendt til vores online betalingsmodul.

Skulle du have evt. spørgsmål kan disse stilles til klubbens Medlemssekretær på e-mail: medlemssekretaer@aarslevboldklub.dk.

Klubbens yderlige bestyrelsesmedlemmer kan findes HER!

 

BEMÆRK! Kontingentsatserne er pr. halvår.

E-fodbold

Fodbold

Luk