Menu

Serie 4 - første kamp

18. august 2018 kl. 20:37

Aarslev - E.R.I 2-5
Så kom vi i gang med at spille.

Glæden lyste ud af alle, det blev dog afløst af chock tilstand, da John HeavyJohn Granhøj må vælge at trække sig fra kampen. Her opstår der så lidt tumult mellem Brian og nogle der har forbindelse til John, da de kræver deres billetter refunderet
Brian forklare at det er chancen man må tage i serie 4 ved at købe nummereret billetter.

Der kommer ro på og vi kommer igang med kampen. Vi får en god start og begynder så småt at snakke sammen, vi har et par løse chancer, det har de også. Vi kommer på 1-0 ved Holst et flot opspil helt nede fra de bageste rækker udløser denne scoring. De er så heldige at få udlignet. Der står 1-1 ved pausen.

Trætheden har bredt sig til de fleste at spillerne, men vi bliver ved med at kæmpe og selvom vi når at komme bagud 1-5 er der ingen sure miner eller skænderier. For vi ved at vi alle gør vores bedste. Det er det vores vision er, det skal være hyggeligt at spille og alle skal være med.

Nu kommer det som jeg vil kalde dagens detalje, Frederik" Frede" Petersen score til 2-5. Samtlige tilskuere og spillere jubler som om vi har vundet VM.

At se den glæde der var at spore ved Frederik, er sgu noget man som træner tænker, at hvis man en dag fik chancen for at træne professionel, så vil man sige nej med oplevelser som denne.
Har foreslået kommunen idag at denne bliver lavet og skal stå ved indkørslen til klubben.


Godt kæmpet alle 😁😁😁

Luk