Menu

BREAKING NEWS fra herre senior afdelingen

image
05. januar 2022 kl. 16:14

BREAKING NEWS fra herre senior afdelingen⚽️

 

Ny træner til byens bedste hold. 

Der er fra dags dato indgået en aftale med Martin Lintrup. Martin har været træner i nr. lyndelse i mange år, og har ønsket at prøve noget nyt. Martin tiltræder med øjeblikkelig virkning. 

Dette er sket efter et ønske fra spillende træner Casper Jørgensen, bestyrelsen og resten af det sportslige setup omkring hold 1. 

 

Opgaven da vi stort set stod uden et førstehold for 1,5 år siden var, at finde et sportsligt setup, som kunne trække tidligere Årslevspillere tilbage og skaffe nye spillere her og nu. Hér valgte klubben, at kontakte tidligere træner Søren Møller og hans bror Lars Møller. (Det er ingen hemmelighed, at vi faktisk var meget tæt på, at lukke vores hold 1 på det tidspunkt).

 

Der skulle samles et hold, hvor man kunne kombinere det fodboldmæssige og de sociale færdigheder. 

Vi valgte hurtigt, at tilknytte Casper Jørgensen som spillende træner, og assistenterne Casper Johansen og Anis Cengic. Ingen tvivl om, at vil skylder disse 5 én kæmpe tak 🙏

 

Når vi kigger på spillerlisten omkring vores 1. Hold i den forgangne sæson, kan vi være stolte. 

Det er lykkedes, at give en masse U19 spillere debut fra vores egen ungdomsafdeling, og I stort set alle kampe har minimum halvdelen af spillerne spillet ungdomsfodbold i Aarslev BK. Dét er krydret med nogle gode drenge, som er kommet til udefra. 

Et forbedringspunkt har været fremmødet til træning for hold 1. Derfor har vi peget på Martin som ny cheftræner. Martin er en træner, der er utrolig ambitiøs. Der skal kæmpes med i toppen, og meget gerne vende tilbage til Fynsserien igen inden længe. Han vil stå fast for 2 træninger om ugen, og hvis der er nogen som har lyst/behov for 3? Så står han gerne for denne også. Martin vil derudover arbejde på, at få en lavet en rød tråd, i vores måde at gøre tingene på i seniorafdelingen. 

Heldigvis fortsætter Casper Jørgensen som spillende assistent sammen med Kasper Johansen. Anis Cengic har valgt, at stoppe som assistent, men fortsætter som spiller. Tak for din trænermæssige indsats, og vi er glade for, at vi fortsat kan se lækkerier fra dine fødder på banen. 

 

Lars og Søren Møller har valgt, at stoppe i det sportslige setup på hold 1.

Der skal lyde en kæmpe tak fra klubbens side til jer to. I trådte til frivilligt, og har lavet et kæmpe stykke arbejde.

 

Opstart for vores senior bliver allerede i uge 2. 

Den nye træner Martin udtaler “ vi skal i form - og starter derfor i uge 2.
Alle er velkomne. 
(Det er kl 19.30)

På vejne af bestyrelsen i

Aarslev Boldklub

Klaus Kjærgaard

Luk