Menu

U12 pigerne til Kerteminde Cup

image
02. juli 2019 kl. 15:42

U12 pigerne og trænerne tog til Kerteminde Cup med håb om at få en bedre placering end sidste års 3. Plads. 1 point fra 1. Pladsen.

Pigerne spillede sig sikkert til finalen med lutter sejre i puljen og semifinalen og uden at der blev scoret imod os.
Finalen skulle spilles imod et af de bedste hold fra Sjælland, Måløv.
Vi spillede rigtig godt og stod rigtigt på banen og der blev kæmpet overalt.
Måløv var gode til at spille sammen, men de kom ikke frem til nogen målchancer og vi brændte et par store i første halvleg.
I 2. Halvleg fik vi hul på bylden halvvejs og glæden var stor, men varede kun 3 minutter.
Så skød en forsvars-spiller hen over hovedet på alle og det lignede, at den ville gå ud, men ramte en kant eller knold og ændrede kurs og snød os og gik ind.
Mage til ufortjent mål 🤬
Så måtte vi ud i straffesparks konkurrence og her vandt Måløv 3-2 på 3 spark hver.
Øv øv øv og den gjorde så ondt på os alle, men hold op hvor vi var gode og det på trods 7 af de 15 piger kun har spillet i 3 måneder.