Corona-regler

Guidelines for afvikling af træning

• Man skal ikke møde til træning, hvis man selv har symptomer på Covid19-sygdommen eller bor sammen med eller har været i kontakt med en person, som er testet positiv.

• Ingen træning for personer i risikogrupper uden myndighedsgodkendelse.

• Klubhuset er lukket dvs. ingen omklædning og bad. – Toiletterne kan bruges i nødstilfælde, men få tisset af hjemmefra, da træneren er nødt til at, gå med ned hvis man skal på toilet.

• Alle møder omklædt til tiden (ikke før) og går direkte til deres træningsgruppe. Træningstider og sted skriver jeres trænere til jer.

• Ingen hilsner med High five eller kram.

• Der vælges et sæt bolde og kegler, som kun må bruges af den enkelte gruppe.

• Der må max trænes i grupper af maksimum 50 personer inklusive voksne, og der må ikke skiftes ud i grupperne under træningen.

• Drikkedunke skal medbringes fyldte hjemmefra og må ikke deles med andre.

• Alle spillere og trænere vasker hænder/spritter hænder af, inden de går til træning. Alle trænere får udleveret håndsprit.

• Ingen tilskuer til træningen

• Der skal altid være én træner eller voksen til stede pr. gruppe

• Der skal så vidt mulig holdes 2 meters afstand til hinanden under hele træningen og ved samlinger.

• Under træning er det kun træneren, der må flytte kegler og mål.

• Der må IKKE bruges hænder i træningen med undtagelse af målmanden, der skal bruge EGNE handsker, som skal være vasket af før træning.

• Der må ikke skiftes ud i grupper under træning.

• De enkelte grupper skal holdes separate og må ikke blande sig med hinanden under træning.

• Alle forlader træningen lige efter den er slut. Anlægget skal forlades alene, ikke i grupper. Man må selvfølgelig gerne bliver hentet i bil på parkeringspladsen.

• Træneren vasker alle rekvisitter af med vand og sæbe.

• Hvis en spiller eller en leder får symptomer på sygdom, og får konstateret COVID-19, skal klubben, trænere og medspillere orienteres om dette.

Ungdoms nyt 22. september kl. 15:00
FIFA skudt i gang med sejr!
25. april kl. 14:16 COVID-19 opdatering
28. marts kl. 20:00 Corona status i Aarslev Boldklub
10. marts kl. 17:30 Øens Hold stævne aflyst pga Coronavirus
Klub nyt
08. marts kl. 10:43 FIFA turneringen succesfuldt afviklet, men hvad nu??