Trænerudvikling

I Aarslev Boldklub ønsker vi at have dygtige trænere til alle hold. Vi vil også gerne hjælpe vores trænere til fortsat udvikling.

Derfor har vores trænere mulighed for at deltage i inspirationskurser som afvikles af DBU Fyn eller klubber, hvor Aarslev Boldklub efter aftale dækker deltagergebyret.

Der er også mulighed for at deltage i DBUs C-, B1- eller B2-uddannelser.

Her dækker Aarslev Boldklub ligeledes efter aftale omkostningerne. Dog vil det være sådan, at hvis en træner stopper inden for 12 måneder efter at have erhvervet C-, B1- eller B2 licens, skal træneren selv dække det fulde deltagergebyr. Stopper træneren inden for 12 - 24 måneder efter at have erhvervet C-, B1- eller B2 licens, skal træneren selv dække 50% af det fulde deltagergebyr.

Har du ønsker om kursus eller videreudvikling, så kontakt formanden og få en aftale på plads.

Drible og finter

Hurtige pasninger