Støt Aarslev Boldklub "GRATIS"

Er du i tvivl om hvordan! kommer her en opsummering af mulighederne for at støtte klubben uden at det koster dig noget, tværtimod kan du nogle steder spare penge.

Cashback/Lyoness

Hvis du køber en del julegaver på nettet, er der penge at spare…

Tilmeld dig Cashback og placerer du din handel der, er der besparelser på mange netsider. Dette gælder også ting der allerede er på tilbud. Se udvalget af butikker på www.lyoness.com

Tilmelding foregår ved at sende en mail til Rabatkort@aarslevboldklub.dk, Her skriver du din mailadresse og modtager retur en mail med videre oplysninger om hvordan man tilmelder sig.

Når man handler igennem Cashback, støtter man Aarslev Boldklub, med et beløb for hver gang der handles.

De første 75 personer har tilmeldt sig og handlen er startet.

benzin

Har du ikke allerede et OK benzin kort der er tilmeldt Aarslev Boldklub så kan du stadigvæk nå det.

Gå ind på OK ’s hjemmeside og scroll ned til ”Støt sporten”. Her kan du bestille et OK kort eller oprette Aarslev Boldklub som modtager af klubrabat. Alternativt henvend dig i Dagli’Brugsen så kan de hjælpe.

Energi Fyn

Hvis jeres husstand får el fra Energi Fyn, kan i tilmelde jer, så i støtter Aarslev Boldklub gennem jeres el selskab. Det er også muligt at skifte til Energi Fyn fra andet selskab og støtte Aarslev Boldklub. Det koster jer ikke noget og priserne ved Energi Fyn er konkurrencedygtige.

Tilmelding foregår på Energi Fyns hjemmeside.

Skaf en sponsor til klubben

Hvis du skaffer en sponser til Aarslev Boldklub kan du vælge hvilken afdeling der skal have 1/3 af beløbet det første år. Dette beløb går til holdet og kan bruges til ture, træningsdragter m.m.

Har du spørgsmål til Cashback/Lyoness skriv til rabatkort@aarslevboldklub.dk

Har du spørgsmål til OK kort, Energi Fyn eller ”skaf en sponsor” skriv til Sponsor@aarslevboldklub.dk

Støt også det lokale erhvervsliv, de støtter foreningslivet i Årslev

Med sportslig hilsen