Støt Aarslev Boldklub "GRATIS"

Er du i tvivl om hvordan! kommer her en opsummering af mulighederne for at støtte klubben uden at det koster dig noget, tværtimod kan du nogle steder spare penge.

Cashback/Lyoness

Hvis du køber en del julegaver på nettet, er der penge at spare…

Tilmeld dig Cashback og placerer du din handel der, er der besparelser på mange netsider. Dette gælder også ting der allerede er på tilbud. Se udvalget af butikker på www.lyoness.com

Tilmelding foregår ved at sende en mail til Rabatkort@aarslevboldklub.dk, Her skriver du din mailadresse og modtager retur en mail med videre oplysninger om hvordan man tilmelder sig.

Når man handler igennem Cashback, støtter man Aarslev Boldklub, med et beløb for hver gang der handles.

De første 75 personer har tilmeldt sig og handlen er startet.

benzin

Støt Aarslev Boldklub, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Aarslev Boldklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Aarslev Boldklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub.

Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker.

Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker.

Det er nemt og hurtigt at skifte el-selskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kenneth Pedersen på 20663504 eller sponsor@aarslevboldklub.dk.

Energi Fyn

Hvis jeres husstand får el fra Energi Fyn, kan i tilmelde jer, så i støtter Aarslev Boldklub gennem jeres el selskab. Det er også muligt at skifte til Energi Fyn fra andet selskab og støtte Aarslev Boldklub. Det koster jer ikke noget og priserne ved Energi Fyn er konkurrencedygtige.

Tilmelding foregår på Energi Fyns hjemmeside.

Skaf en sponsor til klubben

Hvis du skaffer en sponser til Aarslev Boldklub kan du vælge hvilken afdeling der skal have 1/3 af beløbet det første år. Dette beløb går til holdet og kan bruges til ture, træningsdragter m.m.

Har du spørgsmål til Cashback/Lyoness skriv til rabatkort@aarslevboldklub.dk

Har du spørgsmål til OK kort, Energi Fyn eller ”skaf en sponsor” skriv til Sponsor@aarslevboldklub.dk

Støt også det lokale erhvervsliv, de støtter foreningslivet i Årslev

Med sportslig hilsen