Støt Aarslev Boldklub "GRATIS"

Støt Aarslev Boldklub via OK Benzin

Få et OK Benzinkort med sponsoraftale og støt Aarslev Boldklub. For hver liter du tanker, giver OK 6 øre til klubben, så der kommer flere penge til nyt udstyr og vedligeholdelse.

Det koster ikke noget at få dit OK Benzinkort. Du skal ikke betale oprettelsesgebyr, kontoen er rentefri, og du betaler kun din benzinregning én gang om måneden. Benzinen bliver selvfølgelig ikke dyrere med en sponsoraftale!Hvis du bestiller et OK Benzinkort med en sponsoraftale knyttet til Aarslev Boldklub, støtter du klubben med 6 øre for hver liter benzin eller diesel, du tanker. Jo mere du tanker, jo flere penge får klubben. Når du har tanket 500 liter, så får klubben en ekstra bonus.

Sådan går du!
Gå ind på nedenstående link og du er godt på vej til at støtte klubben.

Klik her!

Støt Aarslev Boldklub igennem strømmen

Du kan nu støtte Aarslev Boldklub via dit strømforbrug.

Aarslev Boldklub har indgået en samhandelsaftale med Energi Fyn , og er blevet tilmeldt FynskSupportEl, som er en ”sponsor” ordning hos Energi Fyn.

Det betyder, at hvis du underskriver ”sponsor”aftalen, som ligger i klubhusets cafeteria, og afleverer den hos Vivi i udfyldt stand, støtter du Aarslev Boldklub og giver via Energi Fyn 2 øre pr. kWh, som du bruger. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris!

Du bliver ”sponsor”, men Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis mange vælger at støtte os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.

Tilmeld dig i klubbens cafeteriet
Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke i dag får el fra Energi Fyn.
Du får din el på sædvanligvis, og vil ikke mærke forskel – det eneste du skal gøre, er at vælge underskrive ”sponsor”aftalen og aflevere den i cafeteriet – så støtter du den fortsatte udvikling af Aarslev Boldklub.

Tilmeld dig online
Du har også muligheden for at tilmelde dig ordningen direkte via Energi Fyns hjemmeside.
Tilmeld dig her!