Øens Hold Cup 2017

Kort intro

Vi glæder os til at give jer to gode døgn sammen med hinanden og mod hinanden på fodboldbanen.

Alle kampe spilles på Aarslev Boldklubs baneanlæg ved Kirkevej, hvor alle 5 mands baner ligger. Der er lys-anlæg på banen, så det bliver muligt, at afvikle de sidste kampe fredag aften.

Spillere, trænere og forældre indkvarteres på Broskolen, og I skal selv medbringe liggeunderlag og soveposer. Vi vil anmode spillere og ledere om at undgå de store luftmadrasser, da de fylder meget i klasseværelserne.

På skolen vil der være et stævnesekretariat, som I tilmelder jer ved ankomst. Derefter vil holdene få anvist deres lokaler.

Det er ikke muligt at aflåse de enkelte klasseværelser, så derfor må holdene selv medbringe værdigenstande, når de forlader skolen.

På Aarslev Boldklubs anlæg vil det være muligt at få råd og vejledning ved at kontakte Vivi, som vil være at finde i klubhusets cafeteria.

! En kæmpe tak til alle vores Stævne-sponsorer !

! Og selvfølgelig alle de frivillige !

! Uden jer var det ikke muligt !

Live-score
Der er ingen livekampe på nuværende tidspunkt
Kommende hjemmekampe
Der er ingen kampe at vise pt.