Menu

U12 piger vinder den bedste række på Fyn!

image
27. oktober 2018 kl. 11:49
Spændingen var intakt til sidste spillerunde hvor vi med uafgjort kunne vinde den bedste række for U12 piger i DBU turneringen.
Vi mødte Otterup, som lå på tredjepladsen og som vi slog 5-2 på deres bane i september.
Kampen var knap nok kommet igang, da Vanessa hurtigt bragte os foran med 1-0.
Desværre snorksov forsvaret og kom ikke ud og hjalp vores kant spiller, som blev rundet og de kunne sparke den ind bag Lærke i målet til 1-1.
Vi havde ellers snakket om det. At vi skulle hjælpe kanterne. Men først efter målet og en skideballe fra undertegnede, så gik det da først op for dem hvad de skulle. Resten af kampen spillede forsvaret (Topper, Sofie og Liva) sikkert.
Ret hurtigt efter deres mål fik Vanessa rundet deres kant og spillet Josefine helt fri som ikke svigtede, men sparkede den sikkert ind til 2-1.
Ved halvleg valgte jeg at bytte en nervøs Lærke med Josefine på mål, for at sikre os bagud, for det var tydeligt, at de ville satse på langskud.
Målet til 3-1 var fra en godt kæmpende Emma som blev ved og ved og til sidstlykkedes det at få presset så meget, at hun fik bolden og prikkede den forbi målmanden.
Vores stærke midtbane fik lukket ned for deres langskud, så vi var tættere på 4-1 end de var på 2-3.
Otterups trænere prøvede at kyse vores spillere, men dommer Kurt Larsen, havde godt styr på kampen og vi holdt hovedet koldt.
Så en stor kamp af alle pigerne og en dejlig sejr og "mesterskabet i hus!!!
Iøvrigt tredje gang i træk hvis vi tæller vinterens indendørs U11 og udendørs U11 sidste år med.
Tak til pigernes forældre for den store opbakning til kampene.
Mvh. En stolt U12 pige træner
Michael Borup Bisbjerg