Støt Aarslev Boldklub gennem din elregning!

Støt Aarslev Boldklub gennem din elregning!
Lige nu belønner Energi Fyn de lokale klubber med en ekstra bonus på 50 kr. for hver ny supporter, der vælger at støtte klubben gennem FynskSupport.
Energi Fyn leverer konkurrence dygtig EL til husstande i området og giver samtidig mulighed for at støtte din lokale boldklub via din elregning uden det koster dig noget - Energi Fyn betaler.
Er du privatkunde eller virksomhed kan du følge linket nedenfor og nemt komme igang.
Kampagnen løber frem til den 30. september 2018. Som en lille ekstra præmie og som tak for støtten trækker vi 1. November lod om en FED Aarslev Boldklub udebanetrøje, blandt de husstande eller virksomheder der har tilmeldt sig Fynsksupport i August eller September 2018.
Aarslev Boldklub håber så mange som muligt vil benytte lejligheden til at støtte klubben.
UDEBANE-TRØJEN